Fokus på resan…

Imorgon är Christopher Ågren, Affärsområdeschef Fukt Dry-IT, en av talarna på Fuktcentrums informationsdag i Lund och då kommer han tala om just detta.

Vår erfarenhet är helt klart att man måste vara tydligare i kravställandet och kommunikationen för att få en god effekt (låg risk och lågt utfall av fuktskador) på de insatser man gör i fuktsäkerhetsarbetet under ett projekts gång. Vi ser också vikten av att bemanna projektet med ”rätt kunskap och rätt aktivitet vid rätt tillfälle” det vill säga timing är A-O.

Christopher har lång erfarenhet både teoretisk och praktiskt från proaktivt fuktsäkerhetsarbete och inom Dry-IT har vi med 20 år i branschen och mer än 2000 projekt per år (från projektering, produktionen och eftermarknaden) givetvis massor av kunskap på vad som fungerat bättre respektive mindre bra i projekt. Imorgon delar Christopher med sig av sina erfarenheter och ger tips om hur vi bör tänka och agera för bästa resultat. Christophers tema för dagen är: ”Fuktsäkerhetsarbete med fokus på engagemang och kontinuitet”. Och sedan kommer Infodagen att arrangeras även i Göteborg och Stockholm så har du inte tillfälle att delta imorgon i Lund så kommer nya chanser under våren 2020.

Och till dig som kommer vara närvarande imorgon VÄL MÖTT!

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp