Fuktkonsult
Stockholm

Fuktsakkunnig Stockholm

Vi fortsätter att växa i antal kunduppdrag och uppdragens omfattning. Därför behöver vi förstärka vårt duktiga team med ytterligare fuktsakkunnig konsult.

Nu söker vi dig som arbetar som fuktsakkunnig och som vill vara med och utvecklas i ett företag som hjälper branschen till friskare och mer hållbara hus!

Vill du bli en del av vårt kompetenscentrum inom fuktområdet och anta utmaningen att hjälpa bygg-Sverige i sin strävan mot friska och hållbara hus då ska du läsa vidare!

Som fuktsakkunnig konsult arbetar du i program- och projekteringsskedet med att upprätta fuktsäkerhetsbeskrivning, granska konstruktionsritningar, utföra fuktberäkningar och delta i projekteringsgruppens möten som rådgivare och sakkunnig. Som fuktsakkunnig är du även delaktigt i produktionsfasen där du upprättar fuktsäkerhetsplaner och utför fuktronder samt deltar i produktionsmöten. 

Vi tror att du redan är Diplomerad Fuktsakkunnig, eller högskoleutbildad ingenjör med ett brinnande intresse att hantera fuktfrågor i byggprojekt. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tycka om att träffa kunder ute i fält. Tjänsten kräver att du trivs med att ha flera uppdrag på gång samtidigt och är van med att arbeta i en flexibel och föränderlig arbetssituation och att du är driven av att nå resultat i projekten. Vi ser det mycket positivt om du har ett etablerat kontaktnät i region Stockholm samt om du är intresserad av energi- och miljöfrågor inom fastighetsbranschen. Körkort B krävs.

Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. Vi sitter i fina lokaler centralt beläget i Stockholm, Hammarby sjöstad. Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats.

Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och erfarna fuktsakkunniga och fuktkonsulter och även samarbeta med våra andra konsulter och experter inom energi- och miljöområdet där vi arbetar med allt från fuktsäkerhetsprojektering till komplexa innemiljöutredningar i befintliga fastigheter.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten  – ring Per Claesson, HR-chef, på telefonnummer 010-204 19 00 för ett möte eller skicka in din ansökan till per.claesson@raksystems.se alternativt till ansokan@raksystems.se

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp
Alla lediga jobb