Jobba hos os på Raksystems!
Göteborg

Fuktsakkunnig

Som fuktsakkunnig konsult arbetar du i program- och projekteringsskedet med att upprätta fuktsäkerhetsbeskrivning, granska konstruktionsritningar, utföra fuktberäkningar och delta i projekteringsgruppens möten som rådgivare och sakkunnig. Som fuktsakkunnig är man även delaktigt i produktionsfasen där man upprättar fuktsäkerhetsplaner och utför fuktronder samt deltar i produktionsmöten. 

Vi tror att du redan är Diplomerad Fuktsakkunnig, eller högskoleutbildad ingenjör med ett brinnande intresse att hantera fuktfrågor i byggprojekt. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tycka om att träffa kunder ute i fält. Tjänsten kräver att man trivs med att ha flera uppdrag på gång samtidigt och är van med att arbeta i en flexibel och föränderlig arbetssituation och att man är driven av att nå resultat i projekten. Körkort B krävs.

Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. Många spännande uppdrag och utmaningar väntar på din insats.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten  – kontakta Patrik Risberg Regionchef i Göteborg eller Per Claesson HR-chef på telefonnummer 010-204 19 00.

Ansökan skickas till ansokan@raksystems.se.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp
Alla lediga jobb