Stockholm

Konsult Radonmätningar

Nu söker vi dig som är en naturlig administratör och som är både envis och noggrann och tycker om att träffa människor.

Du kommer att arbeta en hel del självständigt men också tillsammans med våra kunder och med dina kollegor beroende på uppdragens karaktär.

Tjänsten innefattar att inom Stockholm med kranskommuner utföra radonmätningar i lägenheter, skolor och på arbetsplatser.

Arbetsuppgifterna innebär:

  • kundkontakter
  • budgetarbete
  • planering
  • bemanning av mätuppdrag
  • administration av listor och mätutrustning
  • platsbesök och kontakt med lab.

Högsäsong för radonmätningar är under höst-vinter och tidig vårperiod då du kommer att ha mycket att göra under själva mätsäsongen: oktober-april. Det finns däremot möjlighet att jobba mindre eller att vara helt ledig under sommarmånaderna juni – augusti.

För att trivas i rollen som konsult för radonmätningar tror vi att du är en utåtriktad positiv och lösningsorienterad person som trivs bäst med att arbeta självständigt och med god insikt för att planera din tid och för samtliga mätningar som skall utföras då det emellanåt blir högt tryck och stor förfrågan på radonmätningarna.

Vi har poolbilar att tillgå för uppdrag och B körkort är ett krav för att kunna utföra tjänsten.

Tycker du jobbet låter intressant – skicka in din ansökan till: ansokan@raksystems.se.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten  välkommen att kontakta Per Claesson HR chef 010-204 19 00 eller sänd e-post till per.claesson@raksystems.se.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp