Jobba hos os på Raksystems!
Göteborg

Miljökonsult

Som miljökonsult hos Raksystems kommer du att arbeta med miljösamordning i byggprojekt och miljöanpassning av fastigheter. Du får också möjlighet att utveckla koncept och synergier i samarbete med våra andra affärsområden fukt och energi som tillsammans med miljö utgör en större helhet för våra kunder och projekt. 

Vi söker dig som är van att jobba med miljöfrågor inom bygg och fastigheter och som har god erfarenhet av certifieringssystemet Miljöbyggnad. Har du erfarenhet av, eller är certifierad inom något av de andra vanligt förekommande systemen i Sverige för miljöcertifiering av byggnader så som LEED, BREEAM, Svanen eller WELL är det meriterande.

Andra kompetenser som är meriterande är erfarenhet av miljö-/materialinventeringar och certifiering enligt CMF eller motsvarande, erfarenhet av innemiljöutredningar, erfarenhet av radonutredningar samt erfarenhet av att genomföra LCA-analyser. 

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som högskole- eller civilingenjör eller till exempel en KY-utbildning och i övrigt inhämtat kunskapen på annat sätt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med många spännande kunder. Vi erbjuder omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och ett bra stöd och utbyte i ett kunnigt och positivt konsultgäng. Tjänsten utgår ifrån Göteborg. Arbetet medför en del resor, både inom regionen men också för samarbete med kollegorna i övriga regioner. 

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig om du är intresserad och vill veta mer om oss och tjänsten! Varmt välkommen att kontakta:

Patrik Risberg Regionchef väst alternativt Cristian Nae senior miljöledare samt affärsstöd på e-post cristian.nae@raksystems.se eller via telefon 010- 204 19 00.

Ansökan skickas till ansokan@raksystems.se.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp
Alla lediga jobb