Täby simhall inomhus

Kundprojekt – Täby simhall

Ett projekt inom vårt ramavtal tillsammans med Täby kommun

Täby kommun fick för ett tag sedan sin nya simhall invigd. Simhallen är en anläggning för alla Täbybor och gäster till kommunen samtidigt som den är ett nytt landmärke i kommunen. Simhallen, som beräknas ta emot cirka 360 000 besökare varje år, erbjuder faciliteter som simbassäng 50×25 med tio banor, lekland, varma multibassänger, bastur, bubbelpool, gym, m.m. Byggnaden omfattar totalt 11 000 kvadratmeter.

Täby simhall
Täby simhall bassängen

Raksystems miljökonsulter

Rakystems har ramavtal med Täby kommun avseende miljökonsulter – genomförande bygg- och anläggningsprojekt. Avtalet inkluderar tjänster inom miljösamordning (hus och anläggning), miljöinventering och fuktsäkerhet. Avtalet öppnar även för beräkningar så som LCA, energi vilket ger möjlighet även för våra energikonsulter att ta del av avtalet. Raksystems (Dry-IT) har sedan 2018 samarbetat med Täby kommun både inom projekt, förvaltning samt strategiskt arbete avseende miljö- och fukt, och vi är tacksamma och glada att nu fortsätta vårt samarbete i ytterligare åtminstone fyra år till.

Raksystems var involverade i projektet från 2018 till färdigställande i form av konsulttjänster som övergripande miljösamordning under projektering samt samordning och uppföljning avseende miljö under byggnationstiden. Byggnaden, som uppfyller kraven enligt Miljöbyggnad nivå Silver, blev nominerad till årets bygge 2023 i kategorin ”Samhällsfastigheter”.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp