Hållbarhetstjänster

Lena Hall ny divisionschef för Raksystems Project Services

Vi har tre divisioner inom Raksystems koncernen; Green Building Services, Inspections & Surveys och Project Services. Måndag den 17e januari överlämnade Örjan Kjellström förtroendet och sin tidigare roll som vd för Projektledarhuset AB och divisionschef för Project Services till Lena Hall i samband med att Örjan tillträtt som vd för Raksystems Sverige AB.

Lena Hall är från och med den 17 januari 2022 ny vd för Projektledarhuset AB och även divisionen Project Services inom Raksystems Sverige. Lena är rekryterad internt i företaget och var innan förvärvet från Raksystems ledamot i företagets styrelse.

”Det är en stor glädje att tillsammans med våra mycket kompetenta och kvalificerade medarbetare få fortsätta resan att utveckla Projektledarhusets verksamhet till en del av Raksystems segment Project Services”, säger Lena Hall.

Projektledarhusets tidigare vd Örjan Kjellström har den den 17 januari 2022 utsetts till Sverigechef och vd för Raksystems AB som är en del av Raksystems Group.

”Nu tar vi ännu ett steg mot att bli Nordens ledande aktör för utveckling av välmående fastigheter. Vi har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa ännu starkare. Utnämningen av Lena är en viktig pusselbit i det kommande utvecklingsarbetet”, förklarar Örjan Kjellström.

För mer information kontakta:

Örjan Kjellström
vd Raksystems AB
+46 (0)8 588 919 10
orjan.kjellstrom@raksystems.se

Lena Hall
divisionschef Project Services
+46 (0)8 588 919 56
lena.hall@projektledarhuset.se

Raksystems – Bäst i Norden – varje dag!

Raksystems Groups syfte är att hjälpa och bistå fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.

Raksystems grundades 1989 och vi är idag mer än 600 medarbetare i Finland och Sverige.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp