Raksystems har tecknat avtal med Odevo

Raksystems är stolta och glada över att ha tecknat ett rikstäckande avtal med Odevo AB (samt dess dotter-/systerbolag, Nabo och omfattar Nabos samtliga avtalskunder, samt SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB och samtliga dess avtalskunder) för Raksystems tjänsteerbjudande för befintliga fastigheter.

Odevo har sedan tidigare ett gott samarbete i Finland genom sitt finska bolag Kontu med Raksystems finska verksamhet, och nu är vi glada att även etablera samarbetet här på den svenska marknaden mellan våra verksamheter

Avtalet gäller fr.o.m. april 2024 och fram till sista december 2025.

Odevo har som mål att bli den ledande aktören inom fastighetsförvaltning och bostadsservice. Flera ledande företag med en lång historia av högkvalitativ service gick samman för att bilda Odevo. På bara fyra år har Odevo blivit en ledande internationell aktör som förvaltar mer än 1,2 miljoner hem. När de expanderar till resten av världen hoppas de kunna vara en inspiration för andra i branschen.

Odevos mål och ambition passar oss på Raksystems som hand i handske då även vi vill bidra till välmående fastigheter i hållbara samhällen och har siktet inställt på expansion i flera länder.

Fredrik Lindhagen, kundrelationer Raksystems
Fredrik Lindhagen

För mer information om Odevo besök gärna deras hemsida: Odevo.com

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp