Bild på hamn i Jönköping

Raksystems i Jönköping

Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder

Raksystems etablerar kontor i Jönköping, en spännande stad med många möjligheter.

Jönköping växer med cirka 1500 invånare per år. I samband med stadens tillväxt ökar också behovet av bostäder, skolor och övrig stadsutveckling. Vi vill vara med och göra skillnad och bidra till välmående byggnader, människor och miljö. Det gör vi bland annat i spännande projekt som till exempel Södra Munksjön och Skeppsbron tillsammans med våra kunder.

Jan Havik

När Raksystems verksamhet fortsätter att växa så är närheten till våra kunder det primära. Därför var det naturligt att valet av nästa etableringsort föll på Jönköping. Jönköping har också ett strategiskt läge mitt i populations-Sverige och är på väg att bli en viktig knutpunkt i landet. Genom vår närvaro i detta visionära Jönköping kan Raksystems ännu bättre bidra med know-how för välmående byggnader, människor och miljö samt en hållbar stadsutveckling.”

Jan Havik VD Raksystems Dry-IT AB, Green Building Services.

Jag är född och uppvuxen i Jönköping och har nu efter en tids boende i Göteborg valt att flytta tillbaka med min familj till min uppväxtort. Jönköping är en fantastiskt fin stad som växer och utvecklas. I min roll som fuktkonsult är jag redan med i flera intressanta Jönköpingsprojekt. Jag hjälper våra kunder med fuktmätningar, fuktskadeproblem i både nya och befintliga byggnader och så är jag rådgivande konsult i nybyggnadsprojekt, Domstolsverket är ett av projekten jag är engagerad i. Jag ser med spänning fram emot att vara med och utveckla Raksystems verksamhet på vår nyetablerade ort, tillsammans med mina kollegor, våra kunder och samarbetspartners.”

Enok Ström fuktkonsult Raksystems Green Building Services.

Enok Ström
Raksystems kontor

Korta Fakta – Raksystems Group

  • I Norden är vi sammanlagt ca 605 medarbetare.
  • Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen med besiktningar, projektledning och konsultexpertis för nybyggnation och befintliga byggnader.
  • Vi genomför uppdrag i hela Finland och Sverige med utgångspunkt med våra 23 kontor, 18 kontor i Finland och 7 kontor i Sverige.
  • I Sverige har vi våra kontor i Malmö, Göteborg, Jönköping, Uppsala och Stockholm.

Läs mer om Raksystems Group

Referensprojekt

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp