Knytnävar slår i hop

Raksystems Independia växer genom nytt samarbete med Svenska Mäklarhuset

Raksystems Independia i nytt samarbete med Svenska Mäklarhuset

Independia, ett av Sveriges främsta företag inom överlåtelsebesiktningar, samarbetar idag med några av de stora mäklarkedjorna i Sverige såsom Mäklarhuset, HusmanHagberg, ERA och Mäklarringen.

Genom avtalet med Svenska Mäklarhuset stärker nu Independia sin position ytterligare och ger fler kunder möjlighet till att få hjälp med överlåtelsebesiktning, dolda fel försäkring, energideklaration och övriga fastighetsrelaterade tjänster.

– Vi har arbetat med Svenska Mäklarhuset under många år men nu tightar vi till samarbetet, erbjuder ännu vassare tjänster och bygger en starkare relation med kedjan. Vi är väldigt glada och stolta över att få vara en del av Svenska Mäklarhusets framtida utveckling!, säger Marie Jacobsson, avdelningschef hos Independia.

– Independia och Svenska Mäklarhuset har etablerat ett fint samarbete under de senaste åren. Det känns därför fantastiskt roligt att vi nu gemensamt växlar upp på flera plan. Tillsammans kommer vi att satsa på att öka tillväxten för tjänsterna inom avtalet, utbilda kedjans mäklare och vara nära slutkund med rådgivning och information före och efter bostadsaffären. Vi är säkra på att Svenska Mäklarhuset är en innovativ och väl positionerad mäklarkedja med en mycket spännande framtid, fortsätter Joachim Jansson, Key Account Manager på Independia.

– Som Joachim nämnde så har vi redan idag ett fint samarbete med Independia och vi tror på fortsatt gott samarbete där vi båda tar ansvar för att driva samarbetet framåt. Målet är att kunna erbjuda kunderna branschens bästa försäkringslösningar. Enligt vår uppfattning och erfarenhet så har Independia alltid stått för kvalitet och kreativitet. Tillsammans har vi tagit fram riktigt starka och konkurrenskraftiga tjänster till våra kunder, säger Andreas Mühlich, Marknadschef på Svenska Mäklarhuset

Framtidsutsikterna för SMH framöver?

-Vi ser mycket ljust på framtiden. Det har varit ett fantastiskt år där vi slagit rekord i tolv månader i sträck. Med det i bagaget, en ny varumärkesplattform, ny logotyp och inte minst ett antal nya kontor på nya marknader tror vi kunna möte upp morgondagens konkurrens på ett fantastiskt sätt, avslutar Andreas Mühlich.

Om Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset grundades 1990 av Niclas Spång och Lars Björkstrand med visionen: att skapa ett mäklarföretag med kvalitet, vara nytänkande och hela tiden ha fötterna på jorden. Idag har de 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion, som startades 2012. Vilket är ett av Sveriges ledande företag inom nyproduktion med 26 anställda som arbetar med de större byggbolagen i Sverige.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp