Suomen radonhallinta oy

Tre månader som Raksystems

Raksystems siktar mot högre höjder och en mer hållbar framtid

Jan Havik, VD och grundare av Dry-IT, tar Raksystems Dry-IT till högre höjder och en hållbarare framtid. Nu siktar vi mot att nå satta miljömål. Tillsammans i Raksystems Group och med våra kunder gör vi det möjligt.

Jan Havik Raksystems
Jan Havik, VD Raksystems Dry-IT AB.

Raksystems ska bli Nordens ledande aktör för välmående byggnader

Nu har det gått tre månader sedan vi i december 2020 lämnade Dry-IT-loggan bakom oss och gick in helt i vårt nya varumärke Raksystems. Sedan maj 2019 ingår vi i Raksystems Group, en av de ledande aktörerna i Finland, som också erbjuder konsulttjänster för nyproduktion och befintliga fastigheter med fokus på hållbarhet. Nu siktar vi, Raksystems, på att bli Nordens ledande aktör för välmående byggnader, människor och miljö. Vi ser oss som unika på marknaden med helheten i erbjudandet till våra kunder att hjälpa dem i sina bygg- och fastighetsprojekt genom samtliga faser och arbeta mot satta miljömål och krav. Vår styrka nu är att vi har ett stort och komplett erbjudande av hållbarhetstjänster under ett och samma tak.

Framförallt handlar det ju om att värna om vår värld, vår planet, så att vi inte förbrukar våra resurser helt som vi är på väg att göra i dagsläget om vi bara fortsätter i gamla hjulspår. Förändringen måste givetvis alla tänka på och agera för att den sker. Vi behöver alla bli ”hållbarhetsarbetare”. Vi myntade ju det begreppet för något år sedan för att definiera en person som går från tanke till handling för att bidra till en bättre värld. Vi behöver alla bli hållbarhetsarbetare i någon form. Vi skapar värden för kunden och miljön samtidigt – kan det bli bättre?

Som Raksystems Dry-IT har vi mer resurser och en bredare tjänsteportfölj

Nu när vi ingår i Raksystems Group har vi inte bara mer resurser utan vi finns också på fler orter och har utökat vårt erbjudande till våra kunder med en bredare tjänsteportfölj. Vi siktar på att erbjuda våra kunder paketerade lösningar, som sedan enkelt kan anpassas utifrån kundens egna organisation och behov. Vi vill samarbeta med våra kunder som till exempel fastighetsägare med tydliga leveranser med mer innehåll som resulterar i en bättre total fastighetsekonomi i slutänden.

För mig är det jätteviktigt att fortsätta utveckla framtidsanpassade tjänster och kvaliteten som våra kunder fortsätter vara nöjda med, och att vi alltid vårdar våra fina och långsiktiga kundsamarbeten. Samtidigt vill jag kontinuerligt lägga stort fokus på vår egen personal och säkerställa att vi har välmående medarbetare och stark teamkänsla för det är nyckeln till framgång i hållbarhetsarbetet.  

Vi ska begränsa klimatförändringarna och bidra till en mer hållbar bygg- och fastighetsbransch

Jag ser fram emot att fortsätta bidra till en positiv utveckling i branschen och se hur vi i gemensamt engagemang med våra kunder bygger det hållbara samhället. Den så viktig frågan att begränsa klimatförändringarna, det löser inte politikerna på egen hand. Där har vi som ledande aktör och visionär ett ansvar att hjälpa till – för att omvandla en befarad springnota till en vinstlott för alla. Tillsammans med våra kunder ökar vi i Raksystems möjligheterna för att lyckas.

Nu ska vi arbeta för en hållbar bygg- och fastighetsbransch. Det finns inga genvägar. Jag tänker, låt det inte stanna vid fina ord, utan nu kör vi!

Jan Havik, VD Raksystems Dry-IT AB

Är du intresserad av att vara med på vår resa mot Nordens ledande aktör för välmående byggnader? Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor inom energi, miljö, fukt och hållbarhet. Se alla våra lediga tjänster här.

Här kan du läsa mer om Raksystems och hur vi jobbar.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp