Projektledning
Projektledning

Projektledning av offentliga & kommersiella projekt

Vi gör verklighet av byggherrens vision. Vi leder projektet i mål inom givna ramar vad gäller tid, ekonomi och kvalitet samt med rätt kompetens. 

Vill ni ha ett första förutsättningslöst möte och diskutera genom var ni är idag och vad ni vill så tveka inte att höra av er till oss så guidar vi er rätt.
Kontakta oss
Projektledarhuset

Projektledare med engagemang och lång erfarenhet

Vi har med erfarenhet och kunskap hjälpt byggherrar i olika skeden utav fastighetsprojekt i över 15år. Hos oss finns det projektledare för både byggnadsprojekt, infrastruktur och samhällsprojekt. 

Vi växer och finns på ett flertal orter i Sverige. 

Våra projektledare jobbar enligt våra värdeord:

  • Engagemang –  Vi är engagerade och aktiva för att leverera mervärde 
  • Integritet –  Vi agerar professionellt, med respekt och lyhördhet för kundens bästa. Vi säger alltid till och agerar om något är fel 
  • Kompetens –  Vår kompetens är vårt viktigaste värde. Med kompetens guidar vi våra kunder till hållbara lösningar och en lönsam affär. 
Samhällsplanering
Vision och mål

Vår vision

Vi leder – bättre projekt idag, imorgon, i framtiden – för ett hållbart och levande samhälle

Olika projekt har olika behov. Våra projektledare arbetar i samråd med byggherren och ansvarar för att projektet genomförs enligt fastställda kvalitets-, tids- och kostnadsramar.  

Projektledarens mål är att ge våra uppdragsgivare: 

  • Rätt information i rätt tid 
  • Väl genomarbetade prognoser och avstämningar
  • Korrekta och genomarbetade beslutsunderlag
Kontakt
Kommersiella projekt

Vi hjälper fastighetsägare utveckla sina fastigheter

Jobbar du på ett fastighetsbolag eller med en fastighetsfond och behöver hjälp med projektledning, projekteringsledning, installationsledning, miljöledning eller byggledning?

Vi har hjälpt många fastighetsägare att utveckla sina fastigheter.  

 

Referensprojekt:
Byggledning
Offentliga projekt

Vi projektleder offentliga projekt

Vi är gärna med och hjälper till att utveckla ytor och lokaler för våra samhällsfunktioner. Vi projektleder offentliga projekt, stora komplicerade sjukhus till mindre samlingslokaler.

Vi är vana att växla mellan allmänna offentliga miljöer och företagsspecifika ytor i projekten, samt sätter oss gärna in i verksamheter som behöver speciella förutsättningar.

Våra uppdrag genomförs alltid i nära samarbete med beställaren och vi är vana att arbeta i olika typer av verksamhets- och ledningssystem.

 

Referensprojekt:
Infrastrukturprojekt
Mark- och infrastrukturprojekt

Vi hjälper er utveckla vår infrastruktur

Det kan vara svårt att alltid veta hur man tar sig an utmaningar ovan mark eller under jorden. Hos oss finns projektledare som drivs av att utveckla vår infrastruktur och kan hjälpa er tackla de utmaningar som denna typ av projekt ofta har. Vi kan erbjuda bygg-, projekt- och projekteringsledning inom detta område.  

Det går också bra att höra av sig till oss så kan vi guida dig rätt. 

 

Bekanta dig gärna med några av våra referensprojekt:

Kontakta oss gärna för mer information