Projektledning
Projektledarhuset och qb3 en del av Raksystems

Projektledning

Vi gör verklighet av byggherrens vision.

Projektledare med engagemang och lång erfarenhet

Vi har med erfarenhet och kunskap hjälpt byggherrar med projektledning i olika skeden utav fastighetsprojekt i över 15 år. Hos oss finns det projektledare för både byggnadsprojekt, infrastruktur och samhällsbyggnadsprojekt. 

Våra projektledare arbetar i samråd med uppdragsgivaren och ansvarar för att projektet genomförs enligt fastställda kvalitets-, tids- och kostnadsramar. Säkerställande av kvalitet, tid och ekonomi börjar långt innan själva byggandet – i planeringsskedet. En professionell projektledningsgrupp leder byggprojektet från planering till driftsättning för en väl genomförd leverans.

Våra tjänster inom projektledning


Våra tjänster inom samhällsutveckling

Vi leder – bättre projekt idag, imorgon, i framtiden – för ett hållbart och levandande samhälle

Kontakt
Kommersiella projekt

Vi hjälper fastighetsägare utveckla sina fastigheter

Jobbar du på ett fastighetsbolag eller med en fastighetsfond och behöver hjälp med projektledning, projekteringsledning, installationsledning, miljöledning eller byggledning?

Vi har hjälpt många fastighetsägare att utveckla sina fastigheter.

 

Referensprojekt

Byggledning
Offentliga projekt

Vi projektleder offentliga projekt

Vi är gärna med och hjälper till att utveckla ytor och lokaler för våra samhällsfunktioner. Vi projektleder offentliga projekt, stora komplicerade sjukhus till mindre samlingslokaler.

Vi är vana att växla mellan allmänna offentliga miljöer och företagsspecifika ytor i projekten, samt sätter oss gärna in i verksamheter som behöver speciella förutsättningar.

Våra uppdrag genomförs alltid i nära samarbete med beställaren och vi är vana att arbeta i olika typer av verksamhets- och ledningssystem.

 

Referensprojekt

Infrastrukturprojekt
Mark- och infrastrukturprojekt

Vi hjälper er utveckla vår infrastruktur

Det kan vara svårt att alltid veta hur man tar sig an utmaningar ovan mark eller under jorden. Hos oss finns projektledare som drivs av att utveckla vår infrastruktur och kan hjälpa er tackla de utmaningar som denna typ av projekt ofta har. Vi kan erbjuda bygg-, projekt- och projekteringsledning inom detta område.

Det går också bra att höra av sig till oss så kan vi guida dig rätt.

 

Kontakta oss gärna för mer information