Jobba hos oss

Lediga tjänster Raksystems

Vi välkomnar och etablerar gärna en kontakt med dig som värnar om och vill göra skillnad för en hållbar och välmående bygg- och fastighetsbransch, precis som oss.

Välkommen till Raksystems Dry-IT:s lediga tjänster!


Som arbetsgivare är Raksystems ett modernt företag som fokuserar på medarbetarens välmående, den bästa servicen och andan att göra bra saker tillsammans. Vi stöder tillväxten av vår expertis och vill se dig lyckas med oss. Vi erbjuder våra tjänster till bygg- och fastighetsmarknaden och hjälper till att säkerställa värdet på fastigheterna och att skapa en hälsosam levnadsmiljö. Vårt fokus och våra tjänster riktar sig mot t.ex. proaktivt fastighetsunderhåll, fuktsäkerhetshantering, bra inomhusluft, byggkvalitet och hållbar utveckling. Vi är ca 500 medarbetare i Raksystemskoncernen och verkar rikstäckande i hela Finland och i Sverige. Vår mission är att vara den ledande experten för välmående fastigheter, människor och miljö och vårt mål är att vara Bäst i Norden – varje dag!

Raksystems befinner sig i en expansiv fas och söker kontinuerligt nya kompetenta medarbetare till vårt team, i hela landet.