”Jag har kunskapen som krävs”

Besiktnings- & försäkringspaket som ger en smidigare och tryggare försäljning.

Besiktningstjänster över hela Sverige

Som hela Sveriges besiktningsbolag utgår vi från att alla hus kan vara friska hus. Med hjälp av en teknisk utredning av en av våra certifierade besiktningsmän kan du få en klar bild på var eventuell problematik kan ligga. Det gäller givetvis när du ska sälja eller köpa ett hus, men även som underhåll under din tid i ditt hus.

Raksystems besiktningsman på tak
BESIKTNINGSMANNEN SÄGER SITT

De tre viktigaste delarna att ha koll på.

För en av våra besiktningstekniker är det enkelt att plocka ut de absolut viktigaste delarna av ett hus som man behöver ha extra uppsikt över. Vinden får lätt mikrobiell påväxt p.g.a. temperaturförändringar. Grunden är ofta original och kräver därför regelbundna kontroller. Sist men inte minst, viktigt att nämna är våtrum som är ett återkommande problem de ofta påträffar under sina husbesiktningar.

Boka en av våra besiktningsmän
VAD VÅRA KUNDER SÄGER

”Raksystems Independia och jag har haft ett mångårigt samarbete. De är uteslutande vår enda leverantör av besiktningstjänster. Servicen fungerar utmärkt och de finns alltid tillgänglig för alla frågor och funderingar som jag eller våra kunder har vid försäljning eller köp av hus”

Marielle H Andersson, Mäklarringen Nacka – Värmdö

Raksystems bloggare Annelie
VI TESTAR EXPERTERNA

Annelie gräver bland all kompetens

Med ett nätverk fullt av spetskompetens inom allt som handlar om fastighet och byggnation, benar Annelie Lännestad ut vanlig problematik kring husförsäljning, husägande och husskötsel.

Blogg

Kontakta oss gärna för mer information