Projektledning
Skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar värld.

Om Raksystems

Vi arbetar dagligen för välmående byggnader & stadsutveckling, människor och miljö inom nybyggnad och befintliga byggnader

Raksystems – ledande inom Hållbar Fastighetsutveckling

När man talar om att bygga hållbart i Norden, är Raksystems namnet som står ut. Från vår början i Finland till en imponerande expansion i Sverige 2020 – där inte mindre än sju ledande företag fusionerades under Raksystems flagg – strävar vi ständigt efter att skapa en hållbar framtid för byggnader, människor och miljö.

I hjärtat av Raksystems ligger en enkel men kraftfull övertygelse: En framtid där byggnader och samhällen bidrar till en hälsosam livskvalité för kommande generationer. Vi tar gemensamma beslut som skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar värld.

För oss handlar inte bara om att uppfylla dagens standarder, utan om att säkra en bättre framtid över en lång tidshorisont. För att verkligen göra det, prioriterar Raksystems kontinuerlig vidareutbildning av sin personal, säkerställande av att varje medarbetare får de resurser och kunskap de behöver för att utmärka sig inom sitt område.

Så, oavsett om du är en fastighetsägare, en bostadsrättsförening, en byggherre eller en enskild person, kan du lita på oss att erbjuda de bästa tjänsterna inom energi, hållbarhet, projektledning och mycket mer.

Med Raksystems vid din sida, är ett hållbart byggande inte bara en dröm – det är en realitet.

Karta över kontor Sverige och Finland

Korta Fakta – Raksystems Group

  • Cirka 730 medarbetare.
  • Mer än 30 års erfarenhet i branschen.
  • 40 kontor, 21 kontor i Finland och 19 kontor i Sverige.
  • Leverantör till fler än 65 avtalspartners.
  • Omsättning 2022E 90M € (pro forma)
  • Våra kunder är: Privatpersoner, bostadsmäklare, Bostadsrättsföreningar och Företag & Myndigheter (Byggherrar, Entreprenörer, Fastighetsägare)           
  • Vi arbetar med alla byggnadskategorier: Privat boende, flerbostadshus, sjukhus och samhällsfastigheter, kontor och hotell, köpcentrum, industribyggnader, kyrkor och kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Kontakta oss gärna för mer information