Fuktkonsult
Malmö

Driven Fuktkonsult med inriktning på produktion, Malmö

Vi söker en fuktkonsult med inrikntning på produktion som huvudsakligen vill jobba med RBK-mätningar, auktoriserad fuktmätning i betong, samt med lufttäthetsprovningar. I samband med fuktmätningarna och lufttäthetsprovningar hjälper du kunderna med råd och beslutsunderlag i den gemensamma strävan att på effektivaste sätt producera friska hus.

Du kommer att ingå i ett team med mycket erfarna och kompetenta fukttekniker och även samarbeta med våra andra konsulter och experter inom fukt-, energi- och miljöområdet där vi arbetar med allt från fuktsäkerhetsprojektering till komplexa innemiljöutredningar i befintliga fastigheter.

Vi tror att du är en utåtriktad positiv och lösningsorienterad person som trivs både med att arbeta självständigt och i grupp, att du arbetat med fukt ett tag och har någon utbildning inom området. Det är en merit om du redan är RBK-auktoriserad. B-körkort behövs för den här tjänsten. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Regionchef Karl Selin på telefonnummer 010-204 19 00 alt e-post karl.selin@raksystems.se . Ansökan skickas till ansokan@raksystems.se.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp
Alla lediga jobb