Per Claesson

Per Claesson tillträder rollen som HR-chef i Raksystems Sverige

Personalen – vår viktigaste resurs

Personalen är vår viktigaste resurs och därför är HR en mycket viktig funktion för oss att ha tillgång till. Vi behöver dagligen arbeta strategiskt och systematiskt med frågor som till exempel hur vi som människor påverkas i förändring och vad vi som organisation behöver för att känna trygghet och glädje i vårt dagliga arbete. Per Claesson, en av grundarna av Dry-IT AB, och med ett långvarigt ledar- och HR-ansvar, tillträder från och med 1 juni HR-chefsrollen till att inte bara omfatta HR-frågorna för divisionen Green Building Services utan för hela vår svenska organisation. Våra värderingar är grunden för vår företagskultur och vi behöver arbeta aktivt och kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt för att främja vår kultur.

”Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Per i dessa viktiga frågor,” säger Örjan Kjellström VD Raksystems Sverige.

”Jag har i min roll som HR-chef för Raksystems Dry-IT AB arbetat mycket med ledarskap, medarbetar- och organisationsutveckling. Jag brinner för att se människor utvecklas och ta sig an nya uppgifter och växa i sina roller. Att nu kliva in i rollen som HR-chef för hela Raksystems Sverige är en stor utmaning som jag tycker känns både kul och spännande. Tillsammans skall vi fortsätta arbeta med vår företagskultur, våra värderingar och säkerställa att vi framledes är en attraktiv arbetsgivare med stora möjligheter”, säger Per Claesson HR-chef Raksystems Sverige.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp