Dags att ansöka om Traineeplats

Nu öppnar vi upp med nya platser för Traineeprogrammet hos Raksystems i Stockholm

På Raksystems tror vi på människan. Vi vill vara med och skapa arbetstillfällen för dig som är nyfiken och tycker fuktsäkerhetsarbetet är en viktig och spännande del för god hållbarhet och lång livslängd av byggnader. Är du den personen så vill vi gärna att du ska utvecklas och växa tillsammans med oss. Med vårt traineeprogram hjälper vi dig att uppfylla det som krävs för en rollprofil för en riktigt duktig konsult.

Under din traineeperiod hos oss får du arbeta tillsammans med en erfaren konsult som även blir din handledare. Teoretisk kunskap är visserligen grunden för att bli en bra konsult, men det är först när du omsätter teorin i praktiken som du får möjligheten att lära dig ”på riktigt”. Vi vill att du som trainee är aktiv, ställer frågor och arbetar med den feedback du får. Vi vill ge dig möjligheten att utvecklas och växa in i din kommande roll som fuktsakkunnig eller kanske utredare i branschen. Vi har haft förmånen att ta emot nio stycken traineer vid olika tillfällen de senaste åren och samtliga har utvecklats till konsulter som idag arbetar hos oss.

Söker du traineeplats som konsult inom bygg- och fastighetsbranschen, då kan vi vara platsen för dig

Att vara trainee hos Raksystems innebär:

Våra olika kompetensområden beskriver hur vi agerar, uppträder och utför vårt arbete. När man börjar arbeta som konsult finns det ett antal kompetensområden man bör behärska. Du kommer under traineetiden arbeta med, till exempel kompetensområdena; fuktmätningar, utredningar, lufttäthet/termografering, avfuktning, radon och fuktkonsultrollen. Traineeperioden hos oss på Raksystems ger dig möjlighet till en bred kunskapsutveckling inom flertalet specialistområden. Du arbetar praktiskt i många projekt både från kontoret och ute på plats i våra kunders projekt.

Vi hjälper dig i arbetet att utvecklas till en konsult med mycket goda framtidsutsikter på arbetsmarknaden

Traineeprogrammet delas upp i två perioder. Den första perioden är fördelning mellan de olika kompetensområdena förutbestämd och avslutas med en gemensam utvärdering mellan handledaren, traineen och gruppledaren. I period två finns utrymme för en mer individuell planering, där du får möjlighet att välja vad du vill specialisera och utvecklas vidare inom.

Att vara konsult är ett kul och utvecklande jobb med mycket goda framtidsutsikter i branschen. Man får chansen att använda sig av hela sitt register av egenskaper alltifrån: leverantör, ledare, affärsman/kvinna, gruppmedlem, kommunikatör och expert.

Känner du dig nyfiken på Raksystems och vårt traineeprogram? Då hälsar vi dig välkommen att kontakta Per Claesson HR ansvarig: per.claesson@raksystems.se  eller sänd din ansökan direkt till ansokan@raksystems.se

Välkommen!

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp