Vision

Raksystems Group utser Örjan Kjellström till landschef för Raksystems Sverige

Raksystems Group, Nordens ledande aktör av välmående fastigheter, har utsett Örjan Kjellström till landschef för Raksystems Sverige AB.

Örjan, som är grundare och vd för Raksystems Projektledarhuset, tillträder sin befattning som vd från och med idag den 17 januari 2022. Landschefen rapporterar direkt till koncernchefen, Marko Malmivaara.

”Vi har tillsammans en fantastisk möjlighet som företagsgrupp att växa ännu starkare. I Raksystems Sverige har vi sex väletablerade och välrenommerade bolag. Tillsammans har vi en bred kompetens och stor kontaktyta mot marknaden vilket ger möjlighet att utveckla all vår verksamhet”, förklarar Örjan Kjellström.

”Personligen känner jag en inspirerande utmaning av att få en ledande roll i detta arbete, att tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare fortsätta mot ett starkare och enat Raksystems Sverige”, avslutar Örjan.

Raksystems Groups mission är att hjälpa fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.

För mer information kontakta:

Örjan Kjellström, VD, Raksystems Sverige, +46 8 588 919 10, orjan.kjellstrom@raksystems.se

Marko Malmivaara, Group CEO, Raksystems Group,+358 40 046 4934, marko.malmivaara@raksystems.fi

Örjan Kjellström, vd Raksystems Sverige

Marko Malmivaara, CEO Raksystems Group

Raksystems – Bäst i Norden – varje dag!

Raksystems Groups syfte är att hjälpa och bistå fastighetsägare, och andra aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, att hålla byggnader i gott och välmående skick för att på så vis främja brukarnas, ägarnas och miljöns välbefinnande. Vi arbetar aktivt med hållbarhet i alla våra tjänster för att minska miljöpåverkan från byggnader och vi uppmuntrar våra kunder till att göra bättre val.

Raksystems grundades 1989 och vi är idag mer än 600 medarbetare i Finland och Sverige.

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp