God Jul och Gott Nytt År!

Året går mot sitt slut och så här dagarna före jul vill vi passa på att tacka alla som gjort 2019 till ett helt fantastiskt år. Dry-IT som startade sin verksamhet 1999 har firat sitt 20:e år i branschen och dessutom mitt i allt firande fick vi en ny ägare, RAKSYSTEMS. Vår nya ägare är en väl etablerad och ledande aktör som levererar konsulttjänster till sina kunder i bygg- och fastighetsmarknaden i hela Finland.

Tack till våra medarbetare för alla fantastiska insatser under året som gått! Och stort tack till våra kunder som ger oss fortsatt och utökat förtroende och till sist även ett tack till våra ”kollegor i branschen” som utmanar oss så att vi utvecklas och hela tiden bli bättre på det vi gör.

Att jobba med hållbarhetsfrågor i bygg- och fastighetsbranschen för en bättre värld är på intet sett en ”one-man-show” utan något vi tillsammans måste ta ansvar och arbeta för. Och det är just tillsammans vi kan göra skillnad och vi har ingen tid att förlora, tid för förändring är nu! Men låt oss njuta av lite julefrid med nära och kära innan vi ger oss in i 2020 och tar oss an alla spännande och roliga uppgifter det nya året för med sig.

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp