Miljöcertifiering

Hemsö tecknar ramavtal med Raksystems

Hemsö och Raksystems tecknar 3-årigt ramavtal

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Deras verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet.

Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. De fastigheter de utvecklar och förvaltar har stor inverkan på samhället i stort. De säger att ”Om vi tillsammans fortsätter att utmana gamla sanningar för att hitta nya hållbara vägar framåt kommer vi inte bara att utveckla den värld vi befinner oss i, vi kommer att bidra till ett starkare och bättre samhälle för oss själva, vår familj, våra vänner och alla andra som vi inte känner men bryr oss om.” Det är något som vi på Raksystems verkligen håller med dem om.

Hemsö har idag valt att teckna ett treårigt samarbetsavtal med Raksystems fram till 31 maj 2024. Avtalet omfattar tjänster inom bland annat LCA, Miljöcertifieringstjänster för flera miljöcertifieringar, miljösamordning i byggprojekt samt energisamordning. Raksystems är mycket glada över avtalet och ser fram emot att samarbeta i hållbarhetsarbetet tillsammans med Hemsö.

Läs mer om våra tjänster: miljöcertifieringar

Dela

Dela: Facebook Dela: LinkedIn Dela: Twitter Dela: WhatsApp